21 Eylül 2016 Çarşamba

Uygun Fiyatlı Yeni Aldığım Ürünler | Eylül - Ağustos #1




Merhabalar! Eylül ve ağustos ayında aldığım ürünleri bir araya topladım, kullanıp memnun kaldığım bir çok ürün var ve sizlerle paylaşmak istedim Hepside uygun fiyatlı ürünler. Aşağıya fiyatları ve ürünleri yazıyorum.Siz de öneri ve yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

ÜRÜNLER
WetnWild CoverAll Concealer Palette 12 TL
Pazardan aldığım 3 tanesi 10 TL'ye çakma rujlar
Maybelline Lash Sensational Washable Mascara 16 TL
Simli Eyeliner $ 1.07
Golden Rose Mini Velvet Matte Lipstick 1.50 TL
Maybelline Baby Lips Balm and Blush 7.10 TL
Maybelline Baby Lips Electro Dudak Balmı 4.35 TL
Chanel N11 Maskara ---

Music : Vexento - Where We Belong https://youtu.be/FE2GQB37G1A


Bana Ulaşın: 
-Snapchat : emywuu
-Pinterest : emywuu
-Facebook : emywuu
-Instagram : emywuuu
-Twitter : https://twitter.com/emywuuu
-Blog : https://emywuu.blogspot.com.tr/
-Wordpress : https://emywuu.wordpress.com/

Camera : CANON EOS 600D
-----------------------------------------------------------
Reklam amaçlı bir video değildir. Bütün ürünlerin ücretini kendim ödedim. Bilgilendirme amaçlı bir videodur.
--------------------------------------------------------------------------
İzlediğin için Teşekkür ederim.
Kendine iyi bak! (◠.◠)

12 Eylül 2016 Pazartesi

Her Yerde Işıltı Her Yerde Parlaklık (Maybelline Shine Shot)





 Maybelline de hemen fırsatı kaçırmamış. Islak görünüm kazandırmak için jel formunda yeni bir ürün tanıttı dün snapchat üzerinden. Ben çok sevdim ve paylaşmak istedim. Keşke hemen gelse ülkemize. 
 Bu tür başka başka bir çok ürün çıkacak buna eminim ama ondan önce elimize geçmeden bu ürünler, biz nasıl nemli makyaj yapabiliriz? Büyük ihtimalle siz de farketmişsinizdir, çare “RUJ”. Ünlü yotuberların da son videolarına bakarsanız rujlarını daha efektif kullandıklarını farkedersiniz. Yani anaannelerimiz de zamanında bir rujla tüm yüz makyajını yapmaz mıymıydı? Islak görünümlü göz makyajı yapmak isterseniz biraz rujunuzdan faydalanabilirsiniz😊😊
Bu makyaj hem ruj hem de shine shot ile yapılan bir göz makyajı 👍
Kendinize iyi bakın 😊 Hoççakalııııınnn ( ç ile ) 👌 

9 Eylül 2016 Cuma

Maybelline Color Jolt Dudak Boyaları Araştırması

Yeni çıkan her ürün ülkemize rötarlı geldiği için yabancı blogların deneyimlerinden faydalanmak gerekiyor. Maybelline de yeni çıkarmış olduğu color jolt dudak boyaları isimli ürününü çoktan tanıttı ve satışa sundu. Ülkemize ne zaman gelir bilinmez fakat ben araştırmamı yapmış oldum😊 
 Mat modası nakavt oldu arkadaşlar. Artık aydınlık parlak ne varsa son ışığına kadar bizlerle olacak ilerleyen dönemlerde. Bu rujlar (maybelline 'nin tabiriyle dudak boyaları) size 100 watt parlaklık vaadiyle geliyor.Yapısı izlediğim kadarıyla kremsi, akışkan fakat yapışkan mı? onu ancak gelince anlarız.
Yurtdışında satış fiyatı $9.99 görünüyor Maybelline online satış mağazasında. Bizim ülkemizde de 20-30 TL arası bir fiyatı olur diye düşünüyorum.
Bu ürünlerin benim tarafımdan dikkat çekmesinin asıl nedenini söyleyeceğim şimdi size; snapchatte @maybelline snapleri izlerken maybelline'nin makeup artisti bu rujları kullanarak öyle bir göz makyajı yaptı ki. Çok beğendim ve ben bu rujları hem göz hem dudak için kullanılıyor sandım. 
Ama öyle değilmiş bildiğimiz likit rujmuş. Ben de bu tür ıslak bir göz makyajı yapmayı deneyeceğim 😀😀 Kopya çekti demeyin şimdi burdan söyliyim de😀😊 Rujla göz makyajı olayını Merve Özkaynak yapmıştı, linki bırakırım hemen şuraya 👉https://youtu.be/1G9z1lGiEw8
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim 😊  
Hoççakalııııınnn ( ç ile ) 👌 

Unicorn Göz Makyajı - Soft Tonlarda Renkli Göz Makyajı



Pastel tonlarda ama rengarenk bir makyaj oldu ben çok sevdim. İnstagram hesabımda üç göz makyajı fotoğrafı paylaşmıştım ve en çok beğeni alanı yapacağım demiştim kendi kendime. Emy Wuu tarzında unicorn makyajı budur 😊



Bana Ulaşın: 
-Snapchat : emywuu
-Pinterest : emywuu
-Facebook : emywuu
-Instagram : emywuuu
-emywuu.wordpress.com
-emywuu.blogspot.com

6 Eylül 2016 Salı

Lisede Tarz Olmak İsteyenlere Tavsiyeler



Tarz olmak dış görünüşle alakalı zannedilir ama tam tersi aslında. Ne demek tam tersi? İstediğinizi giyin, yiyin, için eğer itici tavırlarınız, gereksiz bir hava atma çabanız varsa üzgünüm tarz olmaktan çok uzaksınız. Peki tarz olmak nedir ve nasıl tarz olunur?


Madde 1 : Özgüvenini şarj et!

Sen kendini sevmezsen kimse ne seni ne tarzını sever. Sen aslında olduğun gibi harikasın zaten tarz olarak doğmuşsun kendine özgüsün. Kendine bunları söyleyersen hem özgüvenin artar hem de kendini mutlu edersin. Tabi özgüvenle kibiri karıştırmamak gerekiyor. Küçük dağları ben yarattım düşüncesi seni dibe götürür eninde sonunda.
Ya bu özgüven ne işe yarıyor? Bütün sınıfın ortasında düştün... Eyvah! rezillik, mahvoldum! gibi düşünceler yerine aklına ilk "olabilir, herkes düşebilir" gibi düşüncelerin gelmesi ve gülüp geçmen. Bildiğin bir konu var ve herkesin önünde konuşman gerekiyor, kaçmıyorsan özgüvenin var demektir (utanmak ayrı bir olay) ama kaçıyorsan, konuşmayı yapmıyorsan, çekingenliğine yeniliyorsan özgüvenini arttırmalısın.

Madde 2 : Kendini Geliştir ve Paylaş!

Paylaşacağın kendini geliştirirken edindiğin bilgi ve tecrübeler. Herkesin belli bir yöne eğilimi vardır. Örn. bazıları kitap sever bazıları bilgisayar oyunu bazıları da gezmeyi. Hangi konuya eğilimin varsa o konuyla gerçekten ilgilen ki yalnız kaldığında kafanı kurcalayacak bir şeyler olduğunu, tutunacak bir dalın olduğunu bilsin herkes.

Madde 3 : Kuralları sen koy!

Bu madde uygulaması en zor madde bence. Çünkü "hayır" demeyi bilmeden kuralları siz koyamazsınız. Her çağırılan yere size uymadığı halde giderseniz, arkdaşlarınız seviyor diye onların sevdiği şeyleri yaparken kendinizi bulursanız sıradan olursunuz. Bir mekana gidilecekse bu mekanı siz seçin bazen. Daha önce gidip beğendiğiniz bir yere gitmeyi teklif edin arkadaşlarınıza. Böylece kuralları bu seferlik siz koymuş olurusnuz. Gidilen yeri kimse beğenmezse ne olacak? Bu özgüveni eksik birinin aklına gelen ilk sorudur bu yüzden mekan öneremez işte. Özgüveni olan biri ise şöyle düşünür "beğenmediler mi? Burada ben sevecek bir şeyler bulduysam herkes sevebilir. Sevmeyen de kendi bilir. Bana göre sorun değil. Ben tek başıma da olsa yine gelirim."

Madde 4 : Haklı olduğunda geri adım atma!

Kendi düşüncelerini her zaman önemse. Pencerelerini başka manzaralara açık tut fakat kendi penceren olduğunu unutma baktığın yerin. Haklıysan sonuna kadar fikrine sahip çık. Eğer haksız olduğunu düşünüyorsan ve ya buna ikna olduysan da olgunlukla sana bunu kabullendiren kişinin elini sık ve teşekkür et. Daha havalı ne olabilir ki.

Madde 5 : Kişiselleştir!

Elinde ne varsa üzerine imzanı at. Defter mi aldın öyle bir defter kılıfı al ki sana özel olsun, bak pahalı olsun en iyisi olsun demiyorum. Sadece senin olduğu belli olsun, Görenler "Aa bu kesin falanın çantasıdır, kitabıdır" desinler. Örn. benim her eşyam pembe ama her eşyam. Bu nedenle arkadaşlarım ne zaman pembe bir taş bile görseler beni hatırlattığını söyler. Ben de mutlu olurum.

Artık tavsiye mi, öneri mi ne dersiniz bilemiyorum. Benim tarz kavramım budur. Bu yazı serisinin ilki "liseye başlayanlara tavsiyeler" den sonra çok fazla istek geldi serinin devam etmesi üzerine. Ben de kırmadım sizleri (yani bu yazı kötü falan demeyin suçu size atarım :D) Hadi bakalım, Hoççakalııııııııınnnn! (ç ile)


4 Eylül 2016 Pazar

DUPES | The Balm Stainiac Dudak ve Yanak Renklendirici


Dupes nedir?
Dupes'in türkçe karşılığı muadildir. Yüksek fiyatlı makyaj malzemelerinin yerine aynı işlevi gören uygun fiyatlı ürünler koymak da diyebiliriz. 

The Balm Stainiac (20 TL - 35 TL)





Yanak ve dudak renklendirici olarak bilinen stainiac benim çok memnun olduğum fakat çok da pahalı bulduğum bir ürün. Benefit'in Benetint ürününe de aslında dupe(muadil) olarak patlayan bir üründü. Ne işe yarıyor? Neden normal allık değil de stainiac? Çünkü ben beyaz tenliyim ve her zaman öyle bir allık istedim ki sanki soğuktan kızarmış gibi doğal bir kızarıklık versin yanaklarıma, tıpkı Lord Of The Ring'deki Arwen'in yanakları gibi.



Ben böyle bir allık ararken karşıma stainiac çıktı. Kırmızı rengi tam da Arwen'in yanakları gibi kıpkırmızı ama çok doğal yanaklara kavuşturdu beni. 

Ruj olarak pek tercih etmesem de öğrenciler için okulda kullanılabilecek kadar masum bir renk veriyor.

Fiyat olarak Gratis indirimlerinde uygun fiyatlara düştüğü zaman alınabilir. Ben daha uygun fiyatlı bir dupe'unu buldum bile.

Tony Molly Cherry Pink Lip Tint/Color Sunny(2 TL - 3 TL)



Bu ürün renk olarak daha şeftali tonlarda bir ürün. Alırken dupe olarak düşünmedim, farklı bir likit allık olarak aldım o yüzden farklı bir renk tercih ettim.

Ürün fiyat olarak aşırı uygun içerisinde az bir ürün var tüpün kapağına bayıldım. Ürünü Aliexpress'ten aldım ve 22 günde elime ulaştı. Kargo ücreti ödemedim.

STAİNİAC vs. COLOR SUNNY



  • Kalıcılık : ikisi de aynı oranda kalıcı,
  • Sürümü : Aplikatörleri zaten hemen hemen aynı sürüm olarak rahatsız eden bir farklılık yok,
  • Renk Dağılımı : Stainiac çok renk veren bir ürün, dupe olan ürün ise ikinci katı gerektiriyor,
  • İçerik : The balm hamilelerinde kullanabileceği kadar içeriği sağlam bir marka, dupe olan ürünün içeriği ise sadece güvenilir.
  • Kullanma Süresi : Biri daha tombik diğeri ise ince uzun. Hangisi daha uzun süre gider bilemiyorum ama Stainiac 1 yıla yakındır bende, dupe olanı alalı fazla olmadı en azından 1 yıl olmadı.
Kanalıma daha ayrıntılı bir inceleme yükledim. Video linki aşağıda, ziyaret etmeyi unutmayın!  (◠‿◠)


https://youtu.be/dRLPS4zTgF8